Fårskinn och lammskinn Rommunds fårgård Gotland

Hem  |  Fårskinn   |  Lammskinn  |  Erbjudanden   |  Ernst   |  Beställning   |  Skötsel  |  Om oss  |  Gårdsbutiken

 

Lammskinn till baby & inredning
Rommunds fårgård, Gotland

Lammskinn naturligt lockiga grå tvättbara

Våra lammskinn är extra mjuka, smidiga och stora. Det gotländska klimatet gör skinnen hållbara. Ett aktivt avelsarbete med 450 får ger oss 700-800 lammungar per år och många vackra lammskinn att välja mellan.

Vi kan ha lammskinn för 2350-2750 kronor, inklusive frakt. Välj mellan: ljusgrått, mellangrått eller mörkgrått.

Lammskinnen  är indelade i olika prisklasser efter pälshårslängd och kvalitet (storlek, lockens utseende och glans). De dyraste lammskinnen håller högsta kvalitet och är bland de snyggaste som går att få tag på i Sverige.

Hos Gotlandslamm får du ett personligt noga utvalt lammskinn.

Lammskinn till baby

Mjuka, silkiga, värmande lammskinn till baby. Skönt för babyn i vagnen, sängen eller på golvet.

Lammskinn Gotland baby

Lammskinn till inredning

Lägg lammskinnet på ett golv, i en soffa eller fåtölj. Lammskinn är både skönt och vackert. Användningsområdena är många. Varför inte använda ett slitstarkt lammskinn att klä möbler med?

Tillskurna lammskinn från Rommunds fårgård hos kund i Finland

För den som vill ha något extra framför brasan eller i en stor fåtölj kan ett fårskinn eller ett långt lammskinn vara ett alternativ.

Vad är det för skillnad på fårskinn och lammskinn?

Fårskinnen, som kommer från de äldre djuren (avelstackor), är längre och bredare. Med åren har fåren fått underbara färgskiftningar samt en grövre ull och ett stadigare läder. Ofta har fårskinnen en mörk ål i ryggen och en underbar nyansrikedom. Lammskinnen, som kommer från de yngre djuren, är runt 1 meter långa. De har mjukare ull och läder samt är mer enhetliga i färgen.

Beställa lammskinn

Beställ lammskinn nu och få ett personligt utvalt förslag med foton, storlekar och pris via e-post inom en vecka. Monika har sorterat ut tusentals lammskinn till nöjda kunder under årens lopp samt många vinnarskinn i olika tävlingar. Personlig service är lite av vårt koncept, vare sig du handlar via nätet eller besöker vår gårdsbutik.

Dop, bröllop eller födelsedag?

Skriv i beställningen vilket datum ni behöver lammskinnet. Brådskar det kan ett lammskinn vara framme på 2-4 dagar, annars är normal leveranstid 1-2 veckor.

Köp fler lammskinn i samma leverans och få 100 kr rabatt per skinn, från andra lammskinnet.

Efter 18 års försäljning av lammskinn på nätet har vi många nöjda kunder som ständigt kommer tillbaka. Välkommen att köpa ett gotländskt lammskinn från Rommunds fårgård du också!

Sociala medier

Följ oss gärna på Instagram och Facebook och se mer av vad vi gör.

Tackor från Rommunds fårgård, Gotland


"Nu ligger mitt lammskinn framför sängen. En lycka att ha ett så vackert gotlandsskinn."
Vänliga hälsningar Ann Marie

"Vill bara säga att jag tycker att detta grå lammskinn är så vackert och jag är så nöjd. Jag kommer att återkomma samt rekommendera er till mina vänner."
Med vänlig hälsning Britt

"Tusen takk for  flotte skinn!! Helt perfekt! Jeg kjøpte et pelsfårskinn fra en norsk leverandør i vår, men det skinnet kan ikke måle seg med dine skinn når det kommer til glans og krøll, så jeg anbefaler alle som ønsker seg ”krølleskinn” (som noen kaller det) og ta en titt på www.gotlandslamm.se  sine sider."
Mvh Brita

"Tack så väldigt mycket! Nu har jag fått skinnet. Så fantastiskt vackert, mjukt och skönt!"
Mvh Ingrid

"Hej! Jag är helnöjd med lammskinnet. Det är bara så fint. Tack!"
Hälsningar Anna-Lena

"Jag fick ett av era fina lammskinn i julklapp och jag vill bara skriva och säga att det är underbart! Min son som just börjat upptäcka världen älskar att ligga på fällen och greppa i lockarna."
Med vänlig hälsning Hannah

"Jag måste tala om att lammskinnet var jättefint, mjukt och härligt. Motsvarade beskrivningen och mina förväntningar. Stort tack!"
Mvh Kirsten

"Tack så mycket! Igår kom skinnet, helt fantastiskt mjukt och jättefint. Visste inte att lammskinn kunde vara så mjuka. Passar perfekt i vagnen."
Vänliga hälsningar Sarah

"Vill härmed bara tacka för jättebra service. Har i dagarna hämtat ut ett underbart lammskinn från er, som jag vet kommer skänka mottagaren mycket glädje."
Vänlig hälsning Emma

"Jag har idag hämtat mitt paket på posten. Ett vackert mjukt krulligt lammskinn. Jag är så nöjd och belåten. Tack för att hjälp!"
Hälsningar Gunilla

"Har modtaget skinnet - det er helt perfekt :0)"
Mange hilsner Jacob, Denmark

"Nu har vi tagit emot lammskinnen. De är helt fantastiska! 1000 tack!!!"
Med varma hälsningar O. Danielsson

"Hämtade lammskinnet idag, jättefint!"
Mvh Hannes

 

 

SM Fårskinn Gotland, Rommunds fårgård

Efter många års arbete med fårskinn sitter det i händerna. Lammskinnen från Rommunds fårgård har rönt stora framgångar. Fem SM-titlar, plus en sjätte med lammskinn från Enge fårgård. 

Lammskinn 1,8 cm ullängd från Rommunds fårgård i TV4:s Jul med Ernst

Välkommen att få ett personligt utvalt förslag eller besök oss i gårdsbutiken, som är öppen året runt. Förslag på lammskinn kommer inom en vecka. Om det är brådskande ange datum i beställningen.

Gör som Ernst Kirchsteiger, lägg ett mjukt lammskinn från Rommunds fårgård på sängen eller varför inte i på en bänk eller soffa. Både vackert och varmt och skönt att sitta på.

Tvättbart lammskinn 3,5 cm från Rommunds fårgård i TV4:s Jul med Ernst

Hem  |  Fårskinn   |  Lammskinn  |  Erbjudanden   |  Ernst   |  Beställning   |  Skötsel  |  Om oss  |  Gårdsbutiken

Gotlandslamm - Rommunds fårgård | Gammelgarn, Rommunds 612 | 623 67 KATTHAMMARSVIK
Tel +46 (0)498 58024 | Mobil +46 (0)70 947 61 28 | info@gotlandslamm.se | www.gotlandslamm.se

© Gotlandslamm - Rommunds fårgård | Fårskinn och lammskinn från Gotland |Uppdaterad 2018-01-12