Hem  |  Fårskinn   |  Lammskinn  |  Erbjudanden   |  Ernst   |  Beställning   |  Skötsel  |  Om oss  |  Gårdsbutiken

 

Lammskinn till baby & inredning

Lammskinn naturligt lockiga grå tvättbara

Våra lammskinn är extra mjuka, smidiga och stora. Det gotländska klimatet gör skinnen hållbara. Ett aktivt avelsarbete med 400 får ger oss drygt 700 lammungar per år och många vackra lammskinn att välja mellan.

Vi kan ha lammskinn för 2350-2750 kronor, inklusive frakt. Välj mellan: ljusgrått, mellangrått, mörkgrått eller vitt.

Lammskinnen  är indelade i olika prisklasser efter kvalitet: lammskinnets storlek, lockens utseende och glans samt längden på pälshåret. De dyraste lammskinnen håller högsta kvalitet och är bland de snyggaste som går att få tag på i Sverige.

Lammskinnen från Rommunds fårgård har rönt stora framgångar i tävlingar samt TV med Ernst Kirchsteiger och Nyhetsmorgon, bland annat.

Lammskinn till baby

Mjuka, silkiga, värmande lammskinn till baby. Skönt för babyn i vagnen, sängen eller på golvet.

Fårskinn lammskinn baby Rommunds fårgård Gotland

Lammskinn till inredning

Lägg lammskinnet på ett golv, i en soffa eller fåtölj. Lammskinn är både skönt och vackert. Användningsområdena är många. Varför inte använda ett slitstarkt lammskinn att klä möbler med?

Fårskinn från Rommunds fårgård i TV4:s Jul med Ernst hos Carl-Jan

För den som vill ha något extra framför brasan eller i en stor fåtölj kan ett fårskinn eller ett långt lammskinn vara ett alternativ.

Fårskinn och lammskinn, vad är skillnaden?

Fårskinnen, som kommer från de äldre djuren (avelstackor), är längre och bredare. Med åren har fåren fått underbara färgskiftningar samt en grövre ull och ett stadigare läder. Ofta har fårskinnen en mörk ål i ryggen och en underbar nyansrikedom. Lammskinnen, som kommer från de yngre djuren, är runt 1 meter långa. De har mjukare ull och läder samt är mer enhetliga i färgen.

Beställa lammskinn

Beställ lammskinn nu och få ett personligt utvalt förslag med foton, storlekar och pris via e-post inom en vecka. Monika har sorterat ut tusentals lammskinn till nöjda kunder under årens lopp samt många vinnarskinn i olika tävlingar. Personlig service är lite av vårt koncept, vare sig du handlar via nätet eller besöker vår gårdsbutik.

Lammskinn till dop, bröllop eller födelsedag?

Skriv i beställningen vilket datum ni behöver lammskinnet. Brådskar det kan ett lammskinn vara framme på 2-4 dagar, annars är normal leveranstid ca 1 vecka.

Köp två eller fler skinn i samma leverans och få fri frakt (värde 150 kr eller mer). Gäller privatpersoner och endast inom Sverige.

Efter 20 års försäljning av lammskinn på nätet har vi många nöjda kunder som ständigt kommer tillbaka. Välkommen att köpa ett gotländskt lammskinn från Rommunds fårgård du också!

Marita
Jag har precis varit och hämtat paketet från er och WOW!! Så fantastiskt fina lammskinn! Ska bli roligt att få ge ett till Axel på hans dop på lördag. Och ett till vår lille normman Jonah på hans dopdag den 13:e januari. Tusen tack! Så kul att följa er på Instagram, underbara bilder.

Ann Marie
Nu ligger mitt lammskinn framför sängen. En lycka att ha ett så vackert Gotlandsskinn.

O. Danielsson
Nu har vi tagit emot lammskinnen. De är helt fantastiska! 1000 tack!!!

Annika
Tack för ett så vackert skinn, ljuvliga lockar...

Britt
Vill bara säga att jag tycker att detta grå lammskinn är så vackert och jag är så nöjd. Jag kommer att återkomma samt rekommendera er till mina vänner.

Brita
Tusen takk for  flotte skinn!! Helt perfekt! Jeg kjøpte et pelsfårskinn fra en norsk leverandør i vår, men det skinnet kan ikke måle seg med dine skinn når det kommer til glans og krøll, så jeg anbefaler alle som ønsker seg ”krølleskinn” (som noen kaller det) og ta en titt på www.gotlandslamm.se  sine sider.

Ingrid
Tack så väldigt mycket! Nu har jag fått skinnet. Så fantastiskt vackert, mjukt och skönt!

Lena
Vill bara berätta att vi förra veckan köpte två skinn hos er som bröllopspresent och det var helt rätt beslut! Sonen och numera sonhustrun :) blev så glada och dessutom var det roligt att den nästan första kommentaren från sonen var "vilken fin kvalitet".
Tack för hjälpen vid valet, stressade som vi var dessutom. Alltid trevligt att besöka er butik!

Ingbritt
Hämtade skinnet idag. Såå fint! Tack!

Anna-Lena
Jag är helnöjd med lammskinnet. Det är bara så fint. Tack!

Hannah
Jag fick ett av era fina lammskinn i julklapp och jag vill bara skriva och säga att det är underbart! Min son som just börjat upptäcka världen älskar att ligga på fällen och greppa i lockarna.

Sarah
Tack så mycket! Igår kom skinnet, helt fantastiskt mjukt och jättefint. Visste inte att lammskinn kunde vara så mjuka. Passar perfekt i vagnen.

Margareta
Igår hämtade jag ut lammskinnet och kan bara säga tusen tack för ett fantastiskt vackert skinn. Toppkvalitet!!! Så tusen tack för all hjälp med de olika förslagen. Nu får det snart bli ett skinn också till mig själv i egenpresent, för sådana måste man ju unna sig lite då och då!

Kirsten
Jag måste tala om att lammskinnet var jättefint, mjukt och härligt. Motsvarade beskrivningen och mina förväntningar. Stort tack!

Ann
Tack så hjärtligt för det fina lammskinnet.

Emma
Vill härmed bara tacka för jättebra service. Har i dagarna hämtat ut ett underbart lammskinn från er, som jag vet kommer skänka mottagaren mycket glädje.

Gunilla
Jag har idag hämtat mitt paket på posten. Ett vackert mjukt krulligt lammskinn. Jag är så nöjd och belåten. Tack för att hjälp!

Jacob, Denmark
Har modtaget skinnet - det er helt perfekt :0)

Hannes
Hämtade lammskinnet idag, jättefint!

Tackor från Rommunds fårgård, Gotland

 

Fårskinn Rommunds fårgård Gotland

Vi har just hämtat ut lammskinnen från Posten. WOW! Vilka skinn! Helt uppenbart att den kvaliteten var värd sitt pris. Riktigt fina.

Per & Lina

Vilket vackert lammskinn! Jag blev alldeles lycklig när jag öppnade paketet och såg de vackra lockarna. Det blev helt perfekt med den vackert silvriga färgen också. Bilderna över nätet gör inte dessa lammskinn rättvisa. Vilken tur jag hade som hittade er - bara av en slump när jag Googlade.

Ann-Christine

Gör som Ernst Kirchsteiger, lägg ett mjukt lammskinn från Rommunds fårgård på sängen eller varför inte i på en bänk eller soffa? Både vackert och varmt och skönt att sitta på.

Lammskinn 1,8 cm ullängd från Rommunds fårgård i TV4:s Jul med Ernst

Tvättbart lammskinn 3,5 cm från Rommunds fårgård i TV4:s Jul med Ernst

  

Hem  |  Fårskinn   |  Lammskinn  |  Erbjudanden   |  Ernst   |  Beställning   |  Skötsel  |  Om oss  |  Gårdsbutiken

Rommunds fårgård | Gammelgarn, Rommunds 612 | 623 67 KATTHAMMARSVIK
Tel +46 (0)498 58024 | Mobil +46 (0)70 947 61 28 | info@gotlandslamm.se | www.gotlandslamm.se

© Gotlandslamm - Rommunds fårgård | Fårskinn och lammskinn från Gotland |Uppdaterad 2019-02-15